Over OnsNetic Solutions maakt virtualisatie toegankelijk voor ieder bedrijf, ook voor uw onderneming.  Wij realiseren ons, dat ICT voor u geen doel op zich is, maar een middel dat u helpt een optimaal bedrijfsresultaat te halen. Daarom staan in onze dienstverlening uw kernactiviteiten centraal en analyseren wij kritisch hoe ICT deze activiteiten zo optimaal mogelijk ondersteunt.

Netic Solutions laat graag zien dat virtualisatie voor bijna ieder bedrijf interessant is, groot of klein. Door niet te investeren in fysieke hardware, maar in virtuele servers doet u meer met minder. U kunt meer applicaties gebruiken zonder extra machines aan te schaffen. U verbetert de beschikbaarheid van uw applicaties, maakt efficiënt gebruik van uw resources en kunt snel nieuwe (virtuele) servers inrichten. Bovendien is een snel herstel van mankementen mogelijk en heeft u altijd een betrouwbare back-up van uw servers en data. Met een vrijblijvende virtualisatiecalculatie rekenen wij kleine én grote ondernemingen voor wat de voordelen van virtualisatie zijn.

Bij Netic Solutions werken specialisten met jarenlange ICT-ervaring. Netic Solutions houdt van een pragmatische, no-nonsense aanpak. Wij geven een helder en begrijpelijk advies en ontwerpen op basis van uw behoeften. Wij zijn creatief, communiceren direct en werken snel. Wij bieden 7 dagen per week 24 uur per dag monitoring en support op afstand.

Netic Solutions levert energiebesparende diensten, die u helpen uw CO2-uitstoot fors terug te dringen. Met virtualisatie levert u een effectieve bijdrage aan een duurzamer samenleving.