Diensten

Netic Solutions levert virtualisatiediensten op maat. Het basisprincipe van virtualisatie is eenvoudig.  Met virtualisatiesoftware koppelt u uw applicaties los van uw fysieke hardware. Hierdoor kunt u meerdere virtuele servers laten draaien op slechts een beperkt aantal fysieke machines. Meer over de voordelen van virtualisatie is te vinden in het kader onderaan de pagina.

Met meer dan tien jaar ervaring in virtualisatie biedt Netic Solutions betrouwbare en gedegen virtualisatiediensten op het gebied van advies, ontwerp, realisatie en support. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een no-nonsense aanpak. Via persoonlijk contact en korte communicatielijnen werken we aan snelle en pragmatische virtualisatieoplossingen.

Netic Solutions houdt alles in één hand en denkt voortdurend met u mee, van advies tot implementatie. Na de implementatie bieden we op basis van een onderhoudscontract support op afstand, zodat we direct in kunnen springen bij problemen.  In overleg kunnen we ook onderhoud op locatie uitvoeren. We adviseren u doorlopend over het up-to-date houden van uw hardware, software en systemen. We nemen u in de cyclus van advies tot realisatie en hernieuwd advies alle zorgen uit handen, zodat u zich volledig  kunt richten op de kerntaken van uw onderneming.

Middels het menu hiernaast vindt u uitgebreidere informatie over onze afzonderlijke virtualisatiediensten.