Diensten – Advies

Netic Solutions virtualiseert systemen voor ieder bedrijf, groot en klein. Ook voor bedrijven met een beperkt aantal servers kan virtualisatie al interessant zijn.

Bent u van plan het komende jaar (een deel van) uw servers te vervangen? Vraag ons eens uit te rekenen of virtualiseren een kostenbesparend en efficiencyverhogend alternatief kan zijn.  Heeft u één server staan, maar wilt u meer applicaties inzetten? Neem ook dan contact met ons op! Wij geven graag aan hoe u met uw bestaande server uw ICT-mogelijkheden fors kunt uitbreiden zonder nieuwe hardware aan te schaffen.

Heeft u juist een groot bedrijf met tientallen servers? Dan vertellen wij graag hoe u met virtualisatie eenvoudig bezuinigt op de kosten van uw datacenters. Overweegt u hardware te vervangen? Wij rekenen voor hoe u uw ICT-mogelijkheden met ditzelfde vervangingsbudget zelfs fors kunt uit breiden.

Ons advies begint altijd met een eenvoudige calculatie. Blijkt virtualisatie voor u interessant te zijn, dan inventariseren wij nauwkeurig uw wensen en mogelijkheden en geven wij u een passend en helder advies.